Salon Villa frizerski salon
Produkti JOHN MASTERS

ČiščenjeRose Foaming – Peneči čistilni gel za obraz

Za normalno in suho kožo

Blago peneči se gel je namenjen čiščenju umazanije in maščob s kože. Zdravilne lastnosti trpotčevih listov kožo obnavljajo in hranijo, zmanjšujejo preobčutljivost in razdraženost ter delujejo protivnetno. Na pari destilirano čisto organsko esencialno olje vrtnice izboljša prekrvavitev kože in ji daje rahel rozikast sijaj, trepetlikino lubje ščiti kožo pred bakterijami, aloe vera pospešuje nastajanje novih kožnih celic, dodatek lipinih cvetov pa obenem kožo gladi in mehča, da zasije od mladostne svežine.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Jojoba & Ginseng – Čistilo in piling za obraz

Za vse tipe kože

Izvlečki zelišč in rastlin ter esencialna olja med nežnim čiščenjem učinkovito nahranijo kožo in jo napolnijo s kisikom. Ginseng kožo utrjuje, revitalizira in izboljšuje njeno prekrvavitev ter s tem zmanjšuje drobne gubice. Jojobine kroglice nežno pilijo, ne da bi opraskal kožo in tako pospešujejo mikro-cirkulacijo in limfno drenažo. Ylang ylang deluje antiseptično, gornik zmanjšuje pore ter kožo svetli, redkvina korenina pa jo ščiti pred bakterijami. Koža tako postane mehka in sijoča od zdravja.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Linden Blossom – Čistilna krema za obraz

Za suho in zrelo kožo

Cvetovi vrtnice in lipe v kombinaciji z lahko kremo za obraz dajejo najnežnejše in nepeneče se čistilo, ki s kože učinkovito odstranja tako umazanijo kot make-up. Ginseng pripomore k obnovi kože, ylang ylang na kožo deluje hranilno in antiseptično, redkvina korenina pa jo ščiti pred bakterijami in škodljivimi snovmi iz okolja. Skupaj trinajst izbranih organskih sestavin naredi kožo neverjetno mehko.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Bearberry Skin – Čistilna pena za obraz

Za uravnavanje mastne in kombinirane kože

Edinstveno formulirano čistilo je posebej namenjeno mastni koži, saj vsebuje 20 naravnih izvlečkov, ki učinkovito zmanjšujejo izločanje maščobe v koži. Izvleček vrbinega lubja iz švicarskih Alp zmanjšuje pore, deluje antiseptično in protivnetno. Alpha Hydroxy Acids nežno odstranjujejo odmrle kožne celice ter obenem pospešuje proces nastajanja novih. Organski gornik dodatno zmanjšuje izločanje sebuma, Sapindus Mukurossi pa zatira rast bakterij. Koža tako postane zdrava, gladka, sveža in čista.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Delovni čas
Od ponedeljka do
petka ustvarjamo
med 8.00 in 19.00

Ob sobotah
med 8.00 in 15.00

Rezervacije
Pokličite nas in
si zagotovite čas
samo za vas

Pričakujemo vaš obisk
Mobitel: 031 624 802
Emonska cesta 8
1000 Ljubljana