Salon Villa frizerski salon
Produkti JOHN MASTERS

NegaSPF 30 Natural Mineral Sunscreen – Mineralna zaščita pred soncem

Za vse tipe kože

Naravni izdelek, ki je posebej namenjen celoviti zaščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Vsebuje kombinacijo titanovega dioksida in cinkovega oksida, ki omogočata močan in širok spekter zaščite pred soncem, obenem pa je neodišavljen, biorazgraden in ne vsebuje nanodelcev. Izvleček zelenega čaja je bogat z antioksidanti in obenem nudi učinkovito zaščito pred bakterijami, karitejevo maslo ter jojoba pa kožo vlažita in ohranjata naraven in uravnotežen pH kože. Kombinacija petih izbranih organskih sestavin tako zagotavlja popolno SPF 30 zaščito, kožo pa obenem dodobra nahrani z vitamini in minerali.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Bearberry Skin – Obrazni serum za uravnavanje kože

Za mastno in kombinirano kožo

Učinkovita formula za boj proti mastni in neuravnoteženi koži vsebuje 6 izbranih organskih sestavin, ki kožo gladijo ter zmanjšajo in prerazporedijo izločanje kožne maščobe. Izvleček vrbinega lubja je močan antiseptic in astringent, s protivnetnimi učinki. Sodium Levulinate uravnava pH kože, Sodium Anistate zavira bakterije, ki povzročajo akne, izvlečka gornika in riža pa kožo mehčata, preprečujeta nastanek gub in uravnavata izločanje sebuma. Serum je učinkovit tudi za zmanjševanje kožnih peg in nepravilnosti, ožanje por ali celjenje aken, uporabljate pa ga lahko na celotnem obrazu ali samo na nečistih predelih kože.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Firming Eye Gel – Utrjevalni gel za okrog oči

Za vse tipe kože

Poživljajoči lifting je posebej namenjen obnovi in zaščiti pred UVA žarki na občutljivih predelih okrog oči. Zrna ovsa delujejo protivnetno, pospešujejo nastanek kolagena in kožo obnavljajo. Rž kožo učvrsti in ji vrača elastičnost, dodatek riža pa jo s svojimi zdravilnimi učinki mehča in preprečuje nastanek gub. Spirula kožo obenem nahrani z vitamini in osnovnimi maščobnimi kislinami. Kombinacija osmih organskih sestavin tako celostno utrjuje, zdravi in ščiti kožo.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Delovni čas
Od ponedeljka do
petka ustvarjamo
med 8.00 in 19.00

Ob sobotah
med 8.00 in 15.00

Rezervacije
Pokličite nas in
si zagotovite čas
samo za vas

Pričakujemo vaš obisk
Mobitel: 031 624 802
Emonska cesta 8
1000 Ljubljana