Salon Villa frizerski salon
Produkti JOHN MASTERS

ToniranjeRose & Aloe – Hidratantna emulzija

Za vse tipe kože

Emulzija vsebuje 7 izbranih organskih aktivnih sestavin, ki učinkovito vlažijo in niansirajo kožo. Esencialno olje vrtnice pospešuje prekrvavitev kože in gladi občutljivo kožo, ovsena zrna ojačajo odpornost kože proti škodljivim snovem iz okolja in zmanjšujejo možnost vnetij, beli čaj prispeva visok nivo antioksidantov. Ylang ylang dodatno nahrani kožo in deluje antiseptično, trepetlikino lubje pa je naravni preservativ.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Lavender – Hidratantna emulzija

Za lase in vse tipe kože

Emulzija ima neverjetne obnavljajoče in terapevtske učinke, saj vsebuje sivko, ki je naravni antiseptik. Deluje protivnetno in vlažilno, kožo in lase učinkovito gladi ter jih napolni s svežino in voljnostjo, obenem pa pomirja tudi lasišče.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Bearberry Skin – Tonik za uravnavanje in toniranje kože

Za mastno in kombinirano kožo

Namenska emulzija vsebuje 11 organskih sestavin, ki učinkujejo kot ultra-astringent za uravnavanje pH nivoja in zapiranje por. Izvleček gornika zmanjšuje izločanje sebuma, listi zelenega čaja kožo prepojijo z antioksidanti, jo nahranijo in zaščitijo, breskev je naravni vir Alpha-Hydroxy Acids, v kombinaciji z rižem pa zmanjšuje gubice. Koža postane mehka, sveža in sijoča.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Delovni čas
Od ponedeljka do
petka ustvarjamo
med 8.00 in 19.00

Ob sobotah
med 8.00 in 15.00

Rezervacije
Pokličite nas in
si zagotovite čas
samo za vas

Pričakujemo vaš obisk
Mobitel: 031 624 802
Emonska cesta 8
1000 Ljubljana