Salon Villa frizerski salon
Produkti JOHN MASTERS

VlaženjeRose & Apricot – Antioksidantna dnevna krema

Za normalno in suho kožo

Lahka in bogata formula, ki vsebuje olje marelice in breskve ter izvlečke riža učinkovito zmanjšuje gubice in spodbuja celično obnovo. Z visoko vsebnostjo omega 6 in izvlečkom ovsenih zrn krema kožo ščiti pred nevarnimi bakterijami, UVA žarki, vnetjem ter pospešuje nastanek pro-kolagena in tako kožo tudi revitalizira. Olje vrtnice obenem kožo mehka in jo nahrani, borečevo olje zadržuje vlago in je bogat vir GLA, breskev pa je naraven vir Alpha-Hydroxy Acids. Koža bo tako ponovno mehka, napeta in zdrava.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Green Tea & Rose – Hidratantni serum za obraz

Za normalno in suho kožo

Serum je izredno pronicljiv in tako zagotavlja intenzivno globinsko vlaženje in zaščito kože. Zeleni čaj pripomore k obnovi kože, olje vrtnice in morske alge kožo nahranijo in jo gladijo, bogata vsebnost omega 6 v olju sončnice pa kožo še dodatno vlaži in ustvarja zaščitni sloj proti škodljivim snovem iz okolja. Izvleček riža obenem preprečuje vnetja, aloe vera pa odpravlja gumice, da koža postane gladka in prenovljena.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Vitamin C Anti-Aging – Serum za obraz proti staranju

Za suho in zrelo kožo

Posebno učinkovit serum, ki prodira globoko v kožo in zmanjšuje nastanek očesnih in drugih gubic, pojav pegavosti in starostnih lis ter zavira prehitro staranje kože. Vsebnost Ascorbic Acid Polypeptide in vitamina C pripomore k nevtralizaciji prostih radikalov. Izvleček morskih alg je bogat z antioksidanti, zagotavlja izredno intenzivno vlaženje ter spodbuja nastajanje pro-kolagena. Bioaktiven zaščitni encim Superoxide Dismutase in Acerola nato še dodatno ščitita in zavirata staranje kože, ki jih povzročijo UV žarki in snovi iz okolja. Kombinacija enajstih izbranih organskih sestavin tako nudi celostno zaščito in spodbudi celično obnovo kože, da bo ta zopet gladka, nahranjena in zdrava.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Mandarin Maximum Moisture – Vlažilec

Za suho in zrelo kožo

Edinstven in neverjetno učinkovit vlažilec je neprecenljivo sredstvo za zmanjševanje znakov staranja. Japonski izvleček Satsuma Mandarin kožo stanjša in doseže, da se vlažilec nemudoma vpije v kožo, kar pripomore k skoraj takojšnji revitalizaciji in učinkovitemu zmanjševanju starostnih sončnih peg. Krompirjevi glikoproteini pospešujejo celično rast in pripomorejo k dolgoročni transformaciji starostnih poškodb kože, Xylitylglucoside drastično poveča vsebnost vlage v koži in jo obenem tudi zadržuje. Kombinacija desetih izbranih organskih sestavin tako v celoti revitalizira kožo, ji povrne mladostni videz in sijaj, 71% uporabnikov pa opaža občutno zmanjšanje starostne pigmentacije že po šestih tednih.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Pomegranate – Hranljivi oljni serum za obraz

Za suho in zrelo kožo

Vlažilec, ki mu ni para! Sestavljen je iz dvanajstih organskih rastlin in esencialnih olj, ki s svojimi hranljivimi in vlažilnimi učinki nemudoma prodrejo globoko v kožo. Izvleček semen granatnega jabolka in olivno olje sta bogata z antioksidanti, olje svetlina deluje protivnetno, sivka stimulira kožne celice, olje geranije pa uravnava mastnost kože, blaži razdraženost in pospešuje njeno prekrvavljenost. Olje je odlično za obrazno masažo, primerno pa je tudi za roke, stopala ali celotno telo. Lahko ga uporabljamo samega ali v kombinaciji s katerikolim vlažilcem za dodatno hidratacijo.

Certificirano naravni in ekološki izdelek.Delovni čas
Od ponedeljka do
petka ustvarjamo
med 8.00 in 19.00

Ob sobotah
med 8.00 in 15.00

Rezervacije
Pokličite nas in
si zagotovite čas
samo za vas

Pričakujemo vaš obisk
Mobitel: 031 624 802
Emonska cesta 8
1000 Ljubljana