Salon Villa frizerski salon
Produkti REDKEN

StiliranjeVolume Forceful 23 – Sprej

Za oblikovanje in zaključevanje pričeske

Ultra močen utrjevalni sprej, ki trajno ohranja obliko pričeske – sedaj na voljo v novem vonju.

Vsebuje ekskluzivno Shine-Charged tehnologijo za žareč sijaj ter 24-urno zaščito pred vlago. Sprej Forcefull 23 je vodoodporen in se izredno hitro suši, obenem pa zagotavlja lahko in gladko razčesavanje, preprečuje nastanek statične elektrike v laseh ter prinaša maksimalen nadzor pri oblikovanju kakršnekoli pričeske. Vaša pričeska bo obdržala svojo optimalno obliko vsaj 8 ur.

Nanašate ga lahko tudi v dveh slojih.Volume Full Effect 04 – Pena

Za večji volumen las

Pena Full Effect 04 občutno poveča volumen vaših las, ne da bi postali lasje grobi in lepljivi. Volume-Lock Complex skrbi za volumen, UV filtri za zaščito las pred soncem in škodljivimi snovmi iz zunanjega okolja, Vitamin E pa prepreči bledenje barv.

Nanaša se na suhe ali vlažne lase.Texture Rough Paste 12 – Pasta

Za oblikovanje skuštrane pričeske

Kremni losijon Rough Paste 12 s svojo grobo in hrapavo teksturo ustvarja izredno gibljivo ločljivost las. S fleksibilnim delovanjem kroti lase ter zagotavlja neverjetno natančnost pri moduliranju in oblikovanju izrazitih in namenskih stilnih pričesk.

Pasta ostaja voljna še dolgo po nanosu, zato lahko z njo pričesko ponovno preoblikujete brez spiranja las. Lahek in edinstven sistem nanašanja omogoča nadzirano doziranje.Straight Align 12 – Losijon

Za oblikovanje neukrotljivih las

Srednje močen losijon za urejevanje razmršenih in neukrotljivih las. Z vsebnostjo utrjevalnih faktorjev in glukoznih sladkorjev občutno zravna skodrane lase in ustvarja temeljito toplotno zaščito. Lase tako celovito ščiti in krepi ter prinaša videz naravno ravnih las.Fresh Curls Anti Frizz Shiner – Krema

Za oblikovanje skodranih las

Krema Fresh Curls Anti Frizz Shiner dolgo ohranja kodre in vlažnost las.

Nanaša se lahko na vlažne ali suhe lase.Delovni čas
Od ponedeljka do
petka ustvarjamo
med 8.00 in 19.00

Ob sobotah
med 8.00 in 15.00

Rezervacije
Pokličite nas in
si zagotovite čas
samo za vas

Pričakujemo vaš obisk
Mobitel: 031 624 802
Emonska cesta 8
1000 Ljubljana